Informatieavond over nieuw te ontwikkelen woonbuurt ‘t Jozefhof

Benieuwd naar een nieuwe groene woonbuurt op de plek van de oude St. Jozefschool? Kom naar de informatieavond op 7 oktober bij Den Diek. Ontdek het plan, en stel vragen.

Kom meer te weten

Informatieavond over nieuw te ontwikkelen woonbuurt ‘t Jozefhof


Bericht uit de Elna | ma 30 sep, 18:17

" Op de locatie van de voormalige st. Jozefschool in Lichtenvoorde wordt binnenkort een nieuwe duurzame en groene woonbuurt gerealiseerd. De CPO-groep (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) heeft het afgelopen jaar een plan ontworpen waarmee ze de prijsvraag van de gemeente hebben gewonnen. Voordat deze projectgroep verder gaat met de ontwikkeling van dit nieuwbouwproject nodigen ze iedereen die geïnteresseerd is uit voor de informatieavond op maandag 7 oktober om 20.00 uur bij Den Diek.

Tijdens deze avond informeert de CPO-groep belangstellenden over hun plannen voor de herontwikkeling van deze locatie aan de Schatbergstraat. In samenwerking met de gemeente wordt het schetsontwerp gepresenteerd en krijgt men inzicht in hoe het ontwikkelproces de komende tijd zal verlopen. Daarnaast wordt besproken op welke wijze geïnteresseerden betrokken kunnen raken bij dit project. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen en mee te denken over de mogelijkheden.

Op het nieuw te ontwikkelen Jozefhof zijn nog enkele woningen beschikbaar, geschikt voor starters, senioren of mindervaliden. Woningzoekers die belangstelling hebben om zelf een woning te ontwikkelen en die in willen stappen bij dit CPO-traject kunnen zich aanmelden via de website en/of langskomen op de informatieavond. Meld je dan aan via onze website www.cpojozefhof.nl of kom langs op de informatieavond. “Of je nu in de buurt woont of interesse hebt in het bouwen van een eigen woning binnen dit project, wij horen graag jouw ideeën en suggesties. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid worden zeer gewaardeerd!”, zo laat de projectgroep weten. De organisatie hoopt veel belangstellenden te mogen begroeten en zo nog meer ideeën en suggesties te krijgen.

De informatieavond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot circa 22.00 uur. Locatie is zaal 3/4 bij Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld. Dat kan door te mailen naar info@cpojozefhof.nl."